Hlavní navigace

Názor ke článku map1.eu od pklinger - RE LuKo: Moc dekuji za pripominky. Ad 1) Co...

  • 15. 2. 2013 16:00

    pklinger (neregistrovaný)

    RE LuKo: Moc dekuji za pripominky.
    Ad 1) Co se tyce toho pohlcovani, tak je to chyba ze se nekresli inner oblasti polygonu. urcite bude opraveno. Jeste proverim jestli za tim nejsou i jine problemy. Co se barevnosti tyce beru vas nazor navedomi a budu k nemu prihlizet az budu ladit barvy.
    Ad 2) Ano tohle je problem. Do bucouna chci zvolit jine renderovani mest. To co se hodi na venkov se nehodi pro mesta.
    Ad 3) Zde s vami souhlasim, ale snazim se vybalancovat jeste s jednim pozadavkem. A tim je tisk. Zatim nemam prostredky na to generovat mapu pro tisk zvlast. Takze je vlastne delana pro vetsi DPI. To vede k tomu ze se tam sirka silnic a nebo i napisy jevi az prilis velke. Nicmene mozna je trochu zmensim.
    Ad 4) S kvalitnimi DEM podklady je to tezke.
    Ad 5) Souhlasim. Nicmene patrne bude zaoblovani vypnuto u vsech ploch.
    Ad 6) GUI se snazim udelat ergonomicky a tak aby mapa samotna zabirala co mozna nejvetsi plochu obrazovky. Zatim je implicitne zaple planovani trasy. Je to ale bug a v budoucnu tomu tak nebude.
    Ad 7) VPS s dlazdicemi je hostovany na virtualmasteru. Je to debian s NGinxem nic vic. Renderovani probiha na jinem VPS hostovanem angelhostingem a na jednom mem pocitaci doma. Sehnat sponzora na hosting by projektu opravdu hodne pomohlo. Nebot sou to krome meho casu zatim jedine nakalady.

    Jeste jednou dekuji za konstruktivni pripominky