Hlavní navigace

Názor ke článku Přechod na Linux v praxi od Gilhad - Kamarad zacina s Linuxem a ma znameho, ktery...

  • 17. 11. 2006 14:06

    Gilhad (neregistrovaný)

    Kamarad zacina s Linuxem a ma znameho, ktery pocitacum nerozumi vubec. Tomu se vysypaly Windows, takze jsme se spikli a protoze ma hodne stary pocitac, tak jsem tam dali Gentoo + Fluxbox a vsechno co by asi tak mohl potrebovat (abiword, seamonkey, mplayer, gimp, .....), no kompilovalo se to u me asi tyden ;-)
    Od te doby to funguje k plne spokojenosti ... pracuje na tom, jak byl zvykly (s tim, ze si vybere z menu, co chce delat), internetova radia a televize mu chodi (pravda, dve televize spousti primo z menu, protoze to jednoduseji neslo, takhle se mu to nakonec i libi vic), problemy celkem zadne (pokud pominu dvakrat doslovne projiti oteviranim souboru a jeho ukladanim, cele vedeno prez SIM, pak uz to umel sam ;-) )
    (A spravcovani je take jednodussi, pokud si vymysli neco noveho, tak se zaloguju prez ssh a udelam to tam, aniz bych se zvednul ze zidle ...)

    Zaver ... ma-li neznalec dobre nastaveny system a nekoho znameho, kdo tomu rozumi a nastavi mu to, tak ho muze pouzivat k plne spokojenosti.