Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku ICQ už zase nefunguje.

  • 3. 10. 2008 12:44

    x125 (neregistrovaný)

    Já dnes na ICQ přišel o veškeré kontakty. Ještě, že jsem měl zálohu na disku, tak obnovení bylo otázkou asi tří hodin - než se server dostal do stavu schopném komunikace.

    Proč hned přecházet? Já používám ICQ a Jabber a vlastně i Skype zároveň. Když měl před nějakou dobou Jabber.cz plánovaný výpadek, tak jsem nebyl odříznut od světa. ICQ a Jabber mám v jednom klientu a kdyby tam šel i Skype, tak by tam byl taky.

    A moje rada?
    Najděte těm, co mají ICQ 6 nějakej pěknej MirandaPack s podporou Jabberu, založtě jim účet na vašem (nebo jakémkoliv jiném) serveru, nastavte metakontakty a bude vymalováno. Dokonce jsem kdysi viděl MirandaICQ pack, který vypadal stejně jako atlasový ICQ.
    Ano, můžete namítnout, že jsou závislí na hrách a SMS (Osobně nikoho tokového neznám. A skoro všichni, co znám mají QIP (většina bohužel jenom 2005 bez Jabbera). Tak by mohla pomoct taková podpásovka. Nainstalujte jim (pokud ještě nemají) firewall a po nějaké době nenápadně zakažte originálnímu ICQ komunikaci. (Hnusný, co? Ale účel světí prostředky.)