Hlavní navigace

Názor ke článku Jak jsem navštívil hernu od ilfirin - 2: Jó koaxy. To s k nám na...

  • 14. 2. 2009 22:40

    ilfirin (neregistrovaný)

    2: Jó koaxy. To s k nám na základku nakonec také dostalo, ale než jsme to s náležitými počítači ocenili, šli jsme na střední, kde už bylo UTP.
    Největší sranda byla ukrást pařanům terminátor. Všechno bylo zapojené, ale přesto to nefungovalo a kdo by podezříval ten malý špuntík, co spíše vypadal jako estetická záslepka než jako 50ohmový (myslím že tak nějak byl ... wiki... jo) důležitý odpor :-)

    Jinak žasnu na podnikavém sesíťování tří bytů. V mém okolí k ničemu podobnému nedošlo. Až na jeden případ, kdy si dva lidi sesíťovali PC mezi dvěma paneláky. Nejen že rozestup paneláků nebyl malý, byla mezi nima regulérní silnice a dva chodníky. Oni nebyli ani v jednom patře. Myslím, že ten "příčný drát" tam vysí dodneška, musím se někdy mrknout.

    Jinak jsi mi (samozřejmě tykat) připomněl ty pořadníky. Jo, po škole bez objednání bez šance :-D.

    Ostatní: Jak čtu vaše komentáře, připadám si jako blbec, že jsem čekal, že něco takového může ještě fungovat. Holt jsem nesledoval trh :-/

    K těm "drahým hernám". Ono kdyby to bylo součástí nějakého zábavního komplexu, mohlo by se to uživit. Nakonec, konzolky jsou levné - mnohem levnější než herní PC. Hry by mohli být zapůjčené a rovnou se prodávat. V tehdejší herně se právě také prodávali - vyzkoušení na půl hodiny měli zdarma (jakoby se dalo něco za tu dobu vyzkoušet, stejnak čék když už, tak zkoušel delší dobu za peníze). Ty LCD, to by byla největší investice.