Hlavní navigace

Názor ke článku Na porno jedine Linux od nobody - V MS HCL toho taky moc neni, zpravidla...

  • 6. 3. 2009 14:15

    nobody (neregistrovaný)

    V MS HCL toho taky moc neni, zpravidla jede nejede a zadne podrobnosti.

    S oracle netvrdim opak, pouze jsem vam navrhl reseni problemu ktery vas evidentne trapi a to dlouhodobe, jinak byste o tom porad nepsal ;-)

    Dobry FUD. Jde o desitky az stovky medializovanych pripadu (spousta fy a org o medializaci nestoji). To je +statisice/miliony linuxovych uzivatelu o kterych tvrdite ze jsou NIC?

    Ale na linuxove se divate, aby bylo co zkritizovat? Vypada to ze je primo vyhledavate.

    1. zabezpecite PC jinak, pripojovat bez aktualizaci
    2. nezabezpecite PC jinak, bez aktualizaci nepripojovat
    jednoduche, nemyslite?

    Na SF jsou i komercni SW, ale klidne dodejte jiny zdroj (cisla) nez je SF, takovy kde jsou miliony win sw :-)). Ahaaaa takovy neni, chapu, varite z vody. V bahne komernich dodavatelu SW se hrabat nebudu, to pro windows neexistuje zdroj ze ktereho by slo jednoduse zjistit kolik SW existuje???

    Vetsina toho co jste popsal je o nejakem jednoduchem rozhrani ktere ma data v DB a umi tisknout, jako webova aplikace hotove za par clovekohodin, nehlede na to, ze drtiva vetsina uzivatelu saha zpravidla po excelu/tabulka­ci/accesu.

    Kdyby vsichni postizeni W32.blaster cekali na SP, to by byla parada :-D

    Digitalni podpisy overovane nejakym obskurnim zpusobem, JEDNODUSE neoveritelne uzivatelem? Jo aha, odklikat 50 dialogu, vlastne mate pravdu to je ta spravna cesta!