Hlavní navigace

Názor ke článku Detská pornografia, hakeri a BSA od jsem proti - Přikláním se k názoru, že je to hon...

  • 25. 12. 2007 18:41

    jsem proti (neregistrovaný)

    Přikláním se k názoru, že je to hon na čarodejnice ... říci že je to proto aby se prodejcům nemuselo nic dokazovat(mimo držení) je apriori špatný a nedemokratický...
    Je to jako se silničními předpisy, když Vám lidé co rozhodovali o umístění omezující značky řeknou že je problém, že lidé začaly přikázanou rychlost dodržovat a tudíž se vytvořili zácpy které zahltili město. Nebo když teď řekli, že odčítání bodů je moc pomalé a tudíž to poškozuje najvíce VZORNÉ řidiče.

    Prostě pokud je zákon tak žádné přimhuřování očí ... buď je zákon jasný nebo špatný... zákon který je apriori psán s vědomím, že bude legálně porušován (beztrestně) je pitomost a zároveň důkazem právního povědomí které takové zákony tvoří. Poctivý člověk co zákony dodržuje pak vypadá jako úplnej ... (doplňte si dle vlastní zkušenosti :) ).

    Přímo k tématu... jak mají obstaráno, že nedojde k načtení do cache fotky jako skrytého elementu na stránce? Vždyť reklamy se stahují také bez toho abych je v počítači chtěl mít. Jak dokážeme, že to nevložil někdo úmysleně aby mne poškodil a pak mě udá, že tento obsah mám? Bude stejně trestné když mi někdo prolomí heslo na mém hostingu a vloží někam do zatracena pár snímků a já na to nepříjdu? ... už vím... pujdu na 3 roky sedět ... jsem pro společnost více nebezpečný než ten co vykrádá byty.. protože nejsem schopen se dostatečně proti tomu zabezpečit :( ... Příště bude trestné nechat se okrást.