Hlavní navigace

Názor ke článku Podporuji monopol Microsoftu II od Miloslav Ponkrác - [11] Jste naprosto mimo. Ano, programátorská dokumentace bude...

  • 9. 10. 2007 12:57

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    [11] Jste naprosto mimo. Ano, programátorská dokumentace bude obsahovat lživou a agresívní reklamu. Ne člověče, Vy se dejte do pořádně a přestaňte si šlehat, už to má následky.

    [15] Dokumentace k Windows API je vynikající. I když se čas od času stane, že něco nenajdete, je to naprostý ráj oproti tomu, když se snažíte programovat pro Linux. Ani tak základní knihovna, jako je libc nemá spoustu věcí vůbec zdokumentovaných, takže pak nezbývá, než dělat "reverse enginnering" ze zdrojáků. Ano, tak až alespoň bude na Linuxu dokumentace, která alespoň se zmíní o všech funkcích v základních knihovnách, neřku-li dokonce o tom, že by alespoň v základních rysech popsala co dělají - bude to pro Linux obrovský pokrok.

    A jinak jestli Vás to zajímá, já začínal na Unixech. S Unixem jsem dělal podstatně dřív, než vůbec kdy Windows vyšla a pro Unixy jsem toho nemálo naprogramoval, konecknců i pro Linux.

    Mě se docela líbí, jak když tu někdo nepíše, že "Linux je super, hyper, ultra, mega, extra, hype" a "nej nej nej the best", tak už se tu někdo vytasí s jedovatými slinami a pliváním na Linux. Právě proto, že se lidé kolem linuxové komunity neustále poplácávají po zádech jak je Linux skvělý po všech stránkách a odmítají vidět realitu je přesně důvod, proč vítězí Microsoft.