Hlavní navigace

Názor ke článku Tak a ide sa do Microsoftu... od Mr.Slider - 26: Ve firmě máme na všech počítačích Windows...

  • 6. 1. 2009 20:05

    Mr.Slider (neregistrovaný)

    26: Ve firmě máme na všech počítačích Windows XP a IE 6. Na novější verzi IE nemůžeme přejít. Neptej se mě proč. Naštěstí jsem si zařídil výjimku a mám nainstalovaný Firefox.

    Jinak doma jsem přešel před několika lety z toho důvodu, že jsem chtěl operační systém legalizovat. Rozhodl jsem se mít všechen software legálně. Stál jsem před rozhodnutím, buď vydat několik tisíc za Windows, nebo zkusit Linux, který jsem už předtím párkrát viděl. Tak jsem tam dal zkusmo Linux, že tím nic neztratím a kdykoli můžu zajít ten Windows koupit. A u Linuxu jsem už zůstal a Windows mi doma nechybí. Na to, na co ho používám, mi naprosto vyhovuje a ušetřené peníze jsem mohl dát na užitečnější věci.

    Je to tedy věc rozhodnutí a každého k tomu danému operačnímu systému přivede něco jiného. Jediní, kdo mě štvou, jsou uživatelé nelegálních operačních systémů, kteří říkají, že Linux nikdy, ale Windows si zaplatit nechtějí. Takové lidi nemám opravdu rád. Pokud nechci Linux a chci Windows, tak za to prostě musím zaplatit, a pokud nechci, tak ten Windows prostě nepoužiji a najdu si jinou alternativu.