Hlavní navigace

Názor ke článku Stal som sa obeťou podvodníkov... čo teraz? od Jud - Tak já se taky přidávám, přesně..to se stalo...

  • 5. 11. 2009 13:32

    Jud (neregistrovaný)

    Tak já se taky přidávám, přesně..to se stalo mne, ale na internetových stránkách www.basne-portal.sk. Je zajímavé, že všechny faktury byly rozeslány 3.11. 2009.
    Jsem ráda, že v tom nejsem sama a určitě kouknu na Facebook...a předpokládám, že se přidám k ostatním. Předpokládám, že na ty stránky mi mohl zaregistrovat kdokoliv, a že již je tolika podvedených, tak to je dost podezřelý ne? Nereagují na maily...a tak předpokládám, že "vymyšlená smlouva neplatí", nikde není uveden jiný kontakt než adresa...a telefon, či fax (které nedohledáte - viditelně na jejich stránkách). Není zde upozornění, že registrace je placená - myslím, že i pro internetové podnikání jsou daná určitá pravidla. Pokud je služba placená, tak by mi to nemělo pustit dál dříve než jí zaplatím!!!Taktéž mi zarazilo na faktuře "DENNÍ ÚROK" při nezapalacení ve výši 1,08%, což při i malé částce udělá
    0,65 Euro centů. 20 euro za měsíc...atd. Za NIC!!! Nehledě, když si představím jak tich 400 podvedených lidí zaplatí...tak je to půl miliónu CZ korun. Pěkná představa, vklad jako společnost 5000 Euro a hned vydělám 24 000 Euro a to je pouze jehla v kupce sena. Podle mne je "NÁS" podvedených mnohem více...podkud to zkouší na všech možných webových stránkách a mají všude stejné podmínky.