Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Sedíte v zlom vlaku (Linux & MS).

  • 30. 9. 2008 12:16

    Frantisek Koudelka (neregistrovaný)

    [188] Co dodat, jste mimo realitu. Zkuste vystrčit hlavu z ulity a podívat se, jak se nkteré weby vyrenderují. Spousta webů, které neprojdou W3C jsou úmyslně zkryplené právě kvůli tomu, aby byly čitelné v MSIE. Zkuste někdy dělat webdesign a poznáte.
    V konqueroru je problém jen s několika málo nevalidními stránkami. Validní věci jsou bez problému ve všem. Asi jste nikdy vživotě ostatní prohlížeče delší dobu nepoužíval, jinak by z vás takováto hloupost nevylezla.

    Alpha kanál u PNG je součást formátu PNG. Tato specifikace není součástí W3C.

    Co je tak hrozného na unixových GUI ? Když se chce, tak to jde, viz vmware.
    HTML gui pro správu spousty věcí je velmi vhodné, většina síťových zařízení je spravovatelná přes web nebo pomocí konzoly a vše funguje. Zkuste přesvědčit výrobce, aby přešli na instalovatelnou aplikaci, zákazníci by vás za to určitě nepochválili.

    Až se budete chtít vyjadřovat k paměťové náročnosti FF, zjitěte si, co FF udržuje v paměti. Ona ta obsazená paměť není plná bezvýznamné vaty, jak tajně doufáte.

    IE2 nezobrazí stránku stejně jako IE7, protože nepodporuje spoustu nových prvků. Ale to, co IE2 podporuje MUSÍ IE7 zobrazit stejně, to je kompatibilita. Stránka, jejíž prvky IE5 podporuje se musí v IE7 zobrazit úplně stejně. Viz zprávy o tom, že IE8 má snad konečně ctít standardy.