Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Podporuji monopol Microsoftu II.

  • 9. 10. 2007 15:19

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [34][35]
    Nemusíte se hned rozčilovat, rozhodně jsem neměl v úmyslu vás nějak urazit. Jen jsem odpověděl stejnou notou jako vy mě v předchozím případě ;).

    Do jisté míry máte pravdu, ale mě můj systém při instalaci a používání (a to se týká i jednotlivých aplikací) nenutí, že pouze ony jsou best a že mám používat pouze tento software od této společnosti (nebo spíše komunity - mám GNU Linux Debian). A už vůbec se nemusím bát nějakého adware.

    Hezky jste to přednesl - na jedné straně tvrdíte, že vám vadí špatná nebo chybějící dokumentace, a na druhé straně vám nevadí nezdokumentované funkce Win API, ke kterým máte přístup. Tady se jedná spíš funkce, ke kterým je záměrně odepřen přístup a rozhodně to dost často jsou velmi užitečná volání API, za která se však platí. Krásně je to vidět u Direct X (o kterých tu už někde padla již zmíňka)

    Nikdo tu neuctívá zdrojáky jako svatou krávu - to bylo taky dobrý :-D, jenže jestli podle vás se tak rychle zdrojáky mění, jste si jistý, že se mění tak rychle i dokumentace? Ve Widlích? no...nevím. Konec konců analýza jak funguje rozhraní pod kterým dělám svou aplikaci není až tak úplně od věci. NĚKDY takové informace MOHOU dopomoci k lepší nebo efektivnější funkčnosti daného projektu.