Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Subversion DAV.

  • 28. 8. 2007 12:38

    Zdeněk Wagner (neregistrovaný)

    Já mám podobnou chybu:

    svn: PROPFIND request failed on '/svn/clanek-brabec/!svn/bln/0'
    svn: PROPFIND of '/svn/clanek-brabec/!svn/bln/0': 302 Found (http://hroch486.icpf.cas.cz)

    V jednom adresáři mám několik různých repository, v <Location /svn> mám cestu určenou pomocí SVNParentPath.

    Na všech linuxových strojích používám svn 1.4.3, kterou jsem sám zkompiloval ze zdrojáků, v OS/2 mám svn 1.4.3, kterou kompiloval Paul Smedley.

    Některé repository byly vytvořeny programem svnadmin v OS/2, nějakou dobu fungovaly na serveru v OS/2, pak jsem je zazipoval, rozbalil v Linuxu a opravil přístupová práva takto:

    chown -R apache.apache repository

    Některé jsem dělal přímo na linuxovém serveru jako root, pak jsem změnil přístupová práva stejným způsobem. Abych si byl jist, že mám přístupová práva dobře, udělal jsem si PHP skript, který podle hodnoty ve formuláři vytvoří repository a běží tedy jako uživatel apache ve skupině apache.

    Pokud se na repository podívám www klientem (Nemám ViewVC), vidím vše (tedy po zadání jména a hesla, anonymní přístup jsem nepovolil). Pokud se dívám svn klientem běžícím na stejném stroji, také funguje vše. Pokud použiju svn klienta z jiného stroje, pak některé repository fungují, některé hlásí výše zmíněnou chybu. je to reprodukovatelné v tom smyslu, že reository buď funguje všude, nebo nikde. Stejnou chybu hlásí klient v Linuxu i v OS/2. Na žádném ze zmíněných strojů nemám proxy ani squid. Chybu to hlásí při list, checkout, info i import. error_log neobsahuje žádnou zprávu, access_log obsahuje pouze chybu 302 bez bližšího vysvětlení.

    Nejzajímavější je, že fungují skoro všechny repository přenesené z OS/2, ale nefungují repository vytvořené v Linuxu.

    Na jiném linuxovém stroji používánm svnserve a v něm žádné problémy nemám.

    Teď jsem ještě zkusil na repository, které nechodilo s svn info http://server/svn/repo, použít svn info https://server/svn/repo. To mě upozornilo, že nemám platný certifikát na serveru, ale pak to prošlo.

    Netušíte, kde mám hledat problém?