Hlavní navigace

Názor ke článku Malina v komerčním provozu - část první od jinej muf - Ad blog: Blog není žádný osobní zápisek, to...

  • 28. 4. 2016 19:36

    jinej muf (neregistrovaný)

    Ad blog: Blog není žádný osobní zápisek, to by tě (když si teda tykáme) taky mohli naučit. Když už něco, tak je to "veřejný webový zápisník" a když je něco veřejné, určené ke čtení někým cizím, tak to má mít elementární jazykovou a obsahovou úroveň. Navíc to je na titulní stránce rootu, což je tedy chyba redakce rootu, že něco tak chabého dávají na titulku. Ale já vím, root už dlouho drží nad vodou jen Postřehy z bezpečnosti, jinak tu není prakticky co číst... Asi ano, měl bych se poohlížet ṕo jiném serveru, stejně jako jsem před časem opustil "Ábíčko".

    To, že děti nepoužijou čtečku v komerčním provozu, žádným způsobem nesnižuje význam nebo kvalitu jejich práce. Stejně tak samotné nasazení nekvalitního a nedoladěného systému ve firemním prostředí neimplikuje jeho kvality. Strašně by mě zajímalo, jak ten systém bude fungovat za 5 let. Krátkodobé nasazení obvykle nebývá problém, ten se objeví až s problematikou aktualizací a životnosti.

    Jinak se kámo trochu zamysli nad svou slovní zásobou a "objektivním hodnocením" lidí, které vůbec neznáš. Na Abclinuxu jsem si vedl dlouhou dobu linuxový odborný blok s velkou čteností a hodnocení obvykle neklesala pod 90 %. Také jsem tam uveřejnil článek, který si vyžádali z mého blogu, ale náležitě jsem ho doplnil a upravil, abych ho opravdu mohl zveřejnit pod svým jménem. Takže zkl1dn1 h0rmon b3jku!