Hlavní navigace

Názor ke článku Testovanie distribúcií, profesionalita alebo amatérstvo. od Michal - [23] Koukněte se na váš první příspěvek v...

  • 27. 8. 2008 20:27

    Michal (neregistrovaný)

    [23] Koukněte se na váš první příspěvek v této diskusi (viz. [11]). Za urážku komunity beru hned první větu, protože mnoho z nás amatéry není. zbytek příspěvku není o moc lepší. Nicméně toto bych ještě přešel. Za opravdu drzé považuji to, že člověk jako vy si dovolí psát fanatických či zanícených příznivcích Linuxu, když jste to vy, kdo píše perly typu "Linux se hemží špatnými návrhy, mizernými implementacemi, nedodělky, závažnými prohřešky proti ergonomii atd."

    Co byste si o mě myslel, kdybych na MSDN napsal:

    Samozřejmě když SW píše monopolistický moloch, nelze počítat s tím, že bude dobře použitelný. Windows se hemží špatnými návrhy, mizernými implementacemi, nedodělky, závažnými prohřešky proti ergonomii atd. Nicméně cílové skupině uživatelů je to celkem jedno. Problémy se naučí obcházet, a to jejich obcházení pak považují za know how. Například pokud nějaká kombinace driverů a software shazuje počitač, celé Windows přeinstalují a jednotlivé komponenty zkusí nazdařbůh nainstalovat v jiném pořadí, či v trochu jiných verzích. Takhle se Windows "profesionálové" postaví k většině problémů, a občas jásají, že v nové verzi čehosi je o problém méně. Pro tuto cílovou skupinu opravdu není moc kvalitní software potřeba; oni jsou na chyby zvyklí, a jejich obcházení je jejich pracovním stylem, běžní uživatelé je pak považují za machry či hackery.

    Pravděpodobně, že jsem troll. Totéž si myslím já o vás.