Hlavní navigace

Názor ke článku Tak som na nejakú dobu opustil Linux... od kaldax - Nekonecne hadky mezi priznivci a odpurci Linuxu jsou...

  • 30. 12. 2008 9:30

    kaldax (neregistrovaný)

    Nekonecne hadky mezi priznivci a odpurci Linuxu jsou vazne k popukani. Konecne by teda bylo dobre, abychom si to pro jednou vyrikali. Navrhuji souboj na zivot a na smrt. Pokud vyhraju ja, tak zrusim Makroprost (nebo jak se ta firma jmenuje). Pokud vyhraje treba sejc, tak zabijeme Linuse.

    Nebudu zde obhajovat svuj operacni system. Obhajoba by byla stejne k nicemu. Nekomu vyhovuje to, nekomu ono. Je to jako diskutovat, jestli je lepsi sukne, nebo kalhoty. Jestli je lepsi jablko, nebo okurka. Jozef Kalus zde vyjadril v blogu svuj pribeh a je zdrejme, ze pro nej Linux asi neni to prave. Ja bych zde napsal emotivni pribeh, kterak mi sebrali OS/2. Mohl bych napsat emotivni pribeh, kterak jsem tyden odstranoval ze sveho pocitace ruznou verbez, ktera si tam nalezla bezpecnostni dirou v okenici. Konec koncu mohl bych klidne basnit o svem milovanem operacnim systemu, ktery mi konecne stoprocentne vyhovuje. Slozit pisen a vyhrat Zlateho slavika.

    Ale my jsme rekli NE!