Hlavní navigace

Názor ke článku Komentáře na internetu od D.A.Tiger - No, přečetl jsem si ten článek a (což...

  • 24. 2. 2008 9:15

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    No, přečetl jsem si ten článek a (což mi vůbec nelichotí) dokonce jsem se tam do jisté míry i sám poznal. Avšak s jednou věcí musím nesouhlasit.

    Nevím jak ostatní, ale já osobně chodím na Roota, blogy, diskuze, prostě na internet většinou ve své volnu a že bych se zrovna nudil to říci nemohu. Chodím se záměrem se dozvědět nějaké novinky, přečíst si nějaký ten zajímavý článek, pro radu či návod, atp. To znamená že vždycky jako první čtu články.

    Diskuze jsem dřív nečetl vůbec. Nicméně časem jsem zjistil, že názory čtenářů mohou mnohdy velice článek obohatit, nebo (ano i to se stává - málo, ale stává) uvést na pravou míru. A když už jsem tady, tak připojím i svůj názor - mam-li k tomu ovšem co říci.

    Vypadá to nevinně až do chvíle, kdy si přečtu, že Linux je absolutně na nic, jinde je to vyřešeno tisíckrát líp, já (nebo my..., jak chcete) jsem hlupák, že jej používám, jeho autoři jsou neschopní břídilové, atp... Sám určitě najdete spoustu dalších příkladů. A stejně dobře víte jak to dopadne když se takovému čtenáři oponuje.

    Sám moc dobře vím, že není nijak těžké něco zkritizovat, horší je něco vymyslet a o realizaci ani nemluvě. Myšlenky ze kterých vychází openSource a tedy i Linux jsou mi dost blízké a před mnohými programátory, testery, designéry, ..., kteří se na tom všem podíly prostě musím smeknout. A pak ať se někdo divý, že mě kecy podobného rázu.

    Já si některých konkurenčních projektech myslím taky svoje, ale proč bych s tím chodil otravovat ty kteří o to nestojí? Abych se "seberealizoval"? Pardon, ale to nemám zapotřebí. Ano přiznávám jsem trochu cholera a všechno moc prožívám. Proto taky dost obdivuji jednoho zdejšího čtenáře, který si slíbil, že nebude krmit trolly, a co jsem si všiml, tak to taky dodržuje. Já to prostě někdy nedovedu. Pokud víte jak na to, tak mi prosím poraďte...