Hlavní navigace

Názor ke článku Windows Phone 7 - liga zúfalcov od Paulos - 1) Ne, špatně. Přes Marketplace je to tak,...

  • 22. 2. 2011 22:07

    Paulos (neregistrovaný)

    1) Ne, špatně. Přes Marketplace je to tak, že se tam zaregistruješ jako vývojář, (ačkoliv to z ČR ani SR ještě nejde), zaplatíš roční poplatek $99 (pro studenty 0) a pak tuším jen stačí přidat "developerské zařízení" (může to být i normální WP7 přístroj) a můžeš nahrávat z PC. Detaily ti fakt nepovím, ale tak nějak to je.

    2) Vím, že odemčení telefonu je pro tebe nějakým způsobem nejspíš nepřijatelné, nicméně asi je to teď jediná možnost, pokud nechceš investovat další výdaje.

    Soubory DOC, XLS, PPT(x) mají své vlastní úložiště v telefonu, problém je akorát v tom, že je do něj (z něj) dostaneš jen přes mail, IE nebo MS Sharepoint (což je vlastně cloud). Připravuje se plná podpora SkyDrive, to je ovšem taky cloud. Nevím, jaký máš vlastně názor na cloudové služby, jen tuším ze smajlíku, takže je mi líto, jestli jsem tě moc nepotěšil.

    Ale ten článek by se vážně měl aspoň trochu upravit, neboť jeho půlka s informacemi je přinejmenším zavádějící a celý je napsaný trochu tendenčně a zbytečně negativisticky. A prosím klidnou hlavu pro příště :)