Hlavní navigace

Názor ke článku Jak vypadat líp, když dávám něco zdarma od Zdenek - Taky mám praktickou zkušenost s Mountfield Dynavix. Kromě...

  • 17. 5. 2010 17:52

    Zdenek (neregistrovaný)

    Taky mám praktickou zkušenost s Mountfield Dynavix. Kromě již zmíněného mi navíc bohužel navigace nefungovala korektně. Velmi často se kousnul SW a byl nutný restart celého systému. Zpravidla toto nastalo při cestě delší jak 100 km, tedy při každém mém použití navigace.

    V minulosti jsem několikrát psal o tomto problému přes kontaktní formulář a dále se snažil dovolat telefonicky na tech. podporu Dynavix, bez úspěchu. Navíc na webu je informaci, že navigace z Mountfield nelze aktualizovat přes Dynavix Manager!!!!
    Tak tedy nevím...Každopádně je to jedno, protože zmíněná navigace se momentálně nachází na poli mezi slovenskými Voděrady a Trnavou, protože tam naposledy se kousnul její SW. Poslední výlet skrz otevřené okénko jedoucího automobilu tedy podnikla navigace již bez mé účasti zcela samostatně a svoji né zrovna úspěšnou existenci ukončila v nedůstojném prostředí slovenské dálniční škarpy.
    Doporučuji tedy všem čtenářům šáhnout po osvědčeném (TomTom nebo Garmin) ...