Hlavní navigace

Názor ke článku IM očima začátečníka od m - > kdy si prostě uživatelé neuvědomují, že svůj...

  • 25. 3. 2009 20:18

    m (neregistrovaný)

    > kdy si prostě uživatelé neuvědomují, že svůj problém v podstatě nevyřešili, ale z jiného pohledu spíše zhoršili a ten krok dělaliprávě proto, aby s ICQ skoncovali..

    PROBOHA, co je to za pindy! Bezneho uzivatele absolutne nezajima nejaka svata valka protokolu. Samozrejme, ze svuj problem prechodem na QIP vyresili, protoze co? No protoze maji ICQ bez reklam! :-)

    Kdyz budes nekomu nabizet produkt A, ktery je s reklamou a produkt B, ktery je bez reklam, BFU si vybere B. Pokud budes nabizet produkt A, ktery je bez reklam a proprietarni a produkt B, ktery je bez reklam, s otevrenym protokolem, ale pro komunikaci se svymi kamarady bude stejne muset pouzivat bastly jako ICQ transporty, tak si vybere co....? :-)

    Tenhle Jabber fasismus me uz unavuje. Kurnik pouzivejte si jabber, ale nenutte to beznym uzivatelum. Nepochopi to a akorat budou nadavat, ze to je zbytecne komplikovany (=protoze transporty a protoze znami na ICQ). Svym Jabber fanatismem delate otevrenym protokolum medvedi sluzbu. Hromada lidi uz totiz vi, ze lidi kolem "tech otevrenych protokolu" jsou jen neskodni blazni.