Hlavní navigace

Názor ke článku Hrr na ně! od svatas - Ad [4] Laco Já si to klidně přiznám, s...

  • 20. 11. 2007 20:54

    svatas (neregistrovaný)

    Ad [4] Laco

    Já si to klidně přiznám, s produkty Microsoftu dnes a denně pracuju a živí mne.

    Jenže jsou také některé jejich produkty, které špičkové nejsou. A o těch mne však na Živě přesvědčují, že špičkové jsou. A nejenom Živě, dělá to i MS.

    Ad [5] n00b

    Vadí mi to, že tento portál prezentuje své názory jako jediné správné a občas překrucuje fakta a mlží. Pokud je zde někdo kdo věrohodně doloží, že s některými názory je tak trochu problém, nemá redakce tolik soudnosti aby řekla, ano udělali jsme chybu, máte pravdu.

    Bohužel se setkávám docela často s lidmi, kteří jim bezmezně věří a nenechají si to vymluvit. Např. někdo nutně potřebuje MS Office, aby v něm mohl napsat dopis nebo vytvořit tabulku s domácím rozpočtem. A na fotky je nejlepší Adobe Photoshop. Že tu fotku potřebuje jen otočit a oříznout a je mu vlastně jedno v čem, jej také nezajímá.

    Co se týká Googlu, měl jsem jen poznámku k tomu, že Jabber server neprovozuje jen pár nadšenců na koleně (jak na Živě prezentovali), existuje i komerční řešení, které Google nabízí a z tohoto pohledu to nedělají na koleně. Jestli mají nebo nemají problémy s bezpečností je v tomto kontextu nezajímavé.