Hlavní navigace

Názor ke článku Co používám - Freeware/Open Source/Komerční Software od svatas - Dělám od všeho kousek. Na vizitce mám titul...

  • 5. 6. 2007 12:55

    svatas (neregistrovaný)

    Dělám od všeho kousek. Na vizitce mám titul IS Analyst. Hlavní náplní je IT podpora zaměstnanců firmy (měním tonery v tiskárnách, instaluji nové PC), podpora instalovaných programů (drobné rady, uživatelská školení na míru), helpdesk (v terénu máme několik přenosných zařízení typu PDA, takže jsem pro ně primární kontakt včetně problémů s klientem mobilního IS), získávání informací z informačních systémů (popdora lokálního managementu - čísla, sestavy apod.), správa sítí a telekomunikací (nastavování a podpora MS technologií jako Exchange, SharePoint, SQL, intranet) atd.
    Navíc jsem se podílel na implementaci SAPu ve firmě (jednak v první fázi implementace, později hlavně uživatelská školení) atd.
    Občas z podpory vyplyne i potřeba nějakých lokálních applikací napsaných v MS Accessu, programování v ASP pro intranet aj. Samozřejmě nic rozsáhlého, spíše na jednoduché úrovni.
    Je toho jednoznačně dost, osobně mi nejvíce sedí projekty uživatelské podpory a vnitrofiremné školení. Ve volném čase se věnuji open source projektům, zvládnu programování v Delphi (teď momentálně v Lazarusu), ale opravdu jen jednodušší projekty.
    Takže jak to popsat pár slovy?