Hlavní navigace

Názor ke článku Aby svět nebyl černobílý od D.A.Tiger - [46] Miloslav Ponkrác Musím se zastat pana mm. Když...

  • 2. 2. 2008 0:56

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [46] Miloslav Ponkrác

    Musím se zastat pana mm. Když si přečtu jeho reakci a vaší, tak mi spíš připadne, že v [46] řešíte spíš Vy své vlastní uražené ego. Pan mm, byl první kdo Vás upozornil na to, že nejste jediný na světě kdo píše programy, takže Váš názor je jen jeden z mnoha a nikdo není povinen s ním souhlasit, nebo jej brát za jednoznačnou pravdu.

    Taky mě přijde přinejlepším velmi egoistické, jak velmi zdůrazňujete, že jste multiplatformní programátor s dlouholetou praxí - (ono to tam již není napsáno, ale vyzní to tak) tím pádem všechno víte nejlíp. Mě to kupříkladu vůbec nezajímá, a vidím-li vaši potřebu zdůraznit vaší profesi jako podporu Vaší argumentace, pak to velmi znehodnocuje (aspoň u mě) Váš názor.

    Pokud chcete používat MS Windows, MS Office, MS Visual Studio, atd... na svém desctopu, prosím to je Váš problém. Já používá Debian GNU Linux na desktopu a jsem jako uživatel na výsost spokojený. A mohu vám říci, že také píšu programy, nevrtám se v systému (nepočítám pravidelný upgrade verzi jádra, které si sám nastavuji a kompiluji).

    (ono to tam již není napsáno, ale vyzní to tak) této souvislosti vám (a ostatní podobným kecalům) odcituji jedem moc krásný příspěvek (Gary):

    Na tento emotivně podaný článek budu emotivně reagovat. Velmi mne hřejí takovéto názory. Utvrzují mne v myšlence, že jsem geniální linuxový guru. Já totiž používám Ubuntu ke své spokojenosti už asi 2 roky a i když nemohu říci, že by se problémy nevyskytly, jsem spokojen. Rozhodně jsem hodně dalek nějakých povzdechů a toužebných pohledů na instalační disk systému Windows.
    Má to "jen" tato omezení - v Linuxu nehraji hry (no, občas freeciv), před jakýmkoliv zásahem do systému (přidání HW, instalace programu, změna konfigurace) provádím informační průzkum na internetu (30 minut pro přehled je až dost). V terminálu jsem naposledy něco psal někdy v říjnu loňskýho roku. Jak jsem psal - jsem linuxový guru, který dokáže hrdinně a neohroženě krotit ten drsný a nepřívětivý Linux :-)
    Pro rejpaly, které zarazilo, že nehraju hry: jo jsem starej kořen.

    Myslím, že je to jasné, :)