Hlavní navigace

Názor ke článku Sledování nových názorů pouze pro registrované od Aleš Janda - Já jsem to na svém webu vyřešil tak,...

  • 17. 2. 2009 14:48

    Aleš Janda (neregistrovaný)

    Já jsem to na svém webu vyřešil tak, že informace o tom, co si uživatel přečetl, neuchovávám na serveru, ale v uživatelově cookies. Např. zapíšu mu tam článek č. 123 - poslední přečtení 17.2.2009 14:48. Pokud návštěvník přečte článků více, posílá i více cookies, nicméně objem dat je i tak dost malý. No a pak spočtu počet komentářů od posledního data přečtení, resp. zvýrazním ty nové komentáře :-)

    Jinak obecně se mi vláknové diskuse zdá nesmyslné zobrazovat pouze nové komentáře bez zobrazení těch starých. Pak totiž vidím jen odpovědi na něco starého, co ale předtím nikde nevidím, tudíž nevím na co je to odpověď => úplně to ztrácí smysl. Totéž zobrazení jen kvalitních.

    Vůbec si myslím, že 4 odkazy pod každým článkem "Zobrazit označené", "Zobrazit kvalitní", "Zobrazit vše", "Přidat" je zbytečné a matoucí, bohatě by stačilo prostě "Zobrazit komentáře" se zvýrazněním nových (a max. skokem a zvýrazněním označených). Když vždycky hledám to "Zobrazit vše" (ještě to je 3. položka ze 4), musím se tak na půl vteřiny zbytečně zamyslet ;-)