Hlavní navigace

Názor ke článku Shodil jsem 20 kilo za čtyři měsíce od KlepetoX - Zamyslel se někdo nad tím, proč vlastně člověk...

  • 18. 11. 2013 6:44

    KlepetoX (neregistrovaný)

    Zamyslel se někdo nad tím, proč vlastně člověk tloustne, když jí stále stejně jako zamlada, kdy byl štíhlý? Je to vše tím, že si sami nepřiměřeným způsobem zpomalíme metabolismu. A co nám ten metabolismus zastaví je kuchyňská sůl, která zavodňuje a následně to ledviny nestíhají, výsledkem je nabírání kil navíc.

    Tady je můj návod, jak zhubnout bez jakékoli diety, jen je potřeba dostat vodu a sodík z těla. Někdy se to nazývá "sodná dieta".

    V první fázi omezíme solení, buď úplně nebo na třetinu a začneme sodík z těla vypuzovat draslíkem. K tomu potřebujeme draselnou sůl (sylvín), kterou se solilo v minulých stoletích a tisíciletích. Touto solí nahradíme v první fázi kuchyňskou sůl - jenom na maso není dobrá, tam se dá míchat s kuchyňskou v poměru 1:1.

    Dále je potřeba podpořit a ledviny, k tomu je zase zlatobýl (celík) a přeslička. Pít dlouhodobě, každý den několik šálků (zlatobýl je naštěstí chuťově jeden z nejelpších čajů, přeslička bez chuti).

    Postupně zjistíte, že sůl nepotřebujete, nahradíte ji bylinkami a když už někde musíte sníst něco slaného, přisolíte si doma draselnou solí a tím to zase dostanete pryč.

    Výsledek se dostaví pomalu, ale zato spolehlivě a jistě. Po půl roce nebo déle (záleží jak jste byli důslední) je nadbytečný sodík a s ním zadržená voda z těla pryč, ledviny opět fungují jako správná pumpa metabolismu. Můžete jíst co chcete jako zamlada a kila letí dolů.

    Vyzkoušejte, nic za to nedáte. Můžete jíst co chcete, jediné omezení je si vařit doma, protože všude jinde je vše příliš slané, zapomeňte na restaurace a jídelny (občas ano, ale ne pravidelně)...

    Jako vedlejší účinek této "diety" se také dostaví po roce snížení krevního tlaku na normál, pokud berete prášky na tlak, pravděpodobně je už nebudete potřebovat, pokud vydržíte.