[30] Dělení na "sacharidové"/"nesacharidkové" dny považuji za poměrně bizarní, stějně tak to množství kuřecího. :) Vzhledem k tomu, čím jsou kuřata dnes krmena a udržována (hormony, antibiotika) bych byl v tomhle ohledu opatrnější, možná to poznáte za čas sám na zvětšující se pectoralní kožní řase. Pak vzhledem k rychlosti růstu jejich bílkovina neni přiliš kvalitní.
Zelenina je důležitá, resp. je důležité to plnidlo, tj vláknina.
S pečivem je problém, jak uvádíte, dobré je si upéct chleba doma, resp. já to řeším buď Wasa chleby nebo žitným nekynutým chlebem. Jinak, žito je z obilovin nejvhodnější; např. má nejvyšší biologickou využitelnost bílkoviny.
Bulgur, cizrna je super... Pokud budete někdy ve Spálené ulici, zastavte se v obchůdku Chez Ami, určitě si tam vyberete. :)
Petr Krčmář pracuje jako šéfredaktor serveru Root.cz. GNU/Linuxem a Unixem obecně se zabývá již více než deset let a věnuje se především jeho nasazení v počítačových sítích a bezpečnostní politice. Zde bloguje o Root.cz, Linuxu, internetu a světě kolem sebe.
Přečteno 82 601×
Přečteno 80 838×
Přečteno 60 562×
Přečteno 55 217×
Přečteno 49 290×