Hlavní navigace

Názor ke článku Prolux donutil Internet Info smazat diskusi od Josef Pavlik - Ja doufam, ze se Internet Info odvola. Jestli...

  • 17. 3. 2010 15:31

    Josef Pavlik (neregistrovaný)

    Ja doufam, ze se Internet Info odvola. Jestli je cely rozsudek postaven na tvrzeni, ze "neni pekne o firme takto mluvit na verejnosti" a ne na faktu jestli to byla nebo nebyla pravda, tak je tento rozsudek mozna pravoplatny, ale rozhodne neni spravedlivy. Na druhou stranu, pokud by se prokazalo, ze autor prispevku nemel pravdu, pak by se mel autor verejne omluvit a pripadne zaplatit skody.

    Souhlasim s tim, ze provozovatel nestahnul prispevky na zadost firmy, souhlasim, ze tuto vec je potreba udelat az na zaklade soudniho rozhodnuti. At uz je nakonec jake chce, mel to byt soudce, kdo rozhodne a ne nejaka sekretarka co spravuje diskuze. Ta nemuze absolutne posoudit, kdo mel pravdu. Jednoduse o tom nema informace. Soudce by je naopak mel mit.

    Je smutne, ze nektere servery (konkretne pes.eunet.cz) pristoupily v podstate ke zruseni diskuzi, nebot pozaduji neakceptovatelne pozadavky pro registraci a diskutovat muzou jenom registrovani uzivatele.

    Je pravda, ze vetsina diskuzi na psovi uz byly v posledni dobe jenom pubertalni vylevy a vzajenme urazky. Bohuzel.

    Doufam, ze root nikdy nepristoupi ke zruseni diskuzi, protoze na tomto serveru jsou diskuze nedocenitelnym zdrojem informaci na ktere se nedostalo v originalnim clanku. Mimo jine urcuji i smer dalsiho vyvoje serialu.