Hlavní navigace

Názor ke článku Nezavděčíš se všem od mys elf - Pár postřehů: 1. Ty diskuse vpravo dole (včetně "témat...

  • 16. 9. 2006 20:44

    mys elf (neregistrovaný)

    Pár postřehů:

    1. Ty diskuse vpravo dole (včetně "témat týdne") jsem třeba já osobně bral vždycky jako trpěného příbuzného a pokud si tam nějakého tématu všimnu, je to náhoda. Pokud jste skutečně tolik stáli o reakce, měli jste z toho udělat článek na titulní straně.

    2. Většina nespokojených zřejmě svoje patrony vystřílela už v minulosti a vzhledem k prakticky nulové odezvě ze strany redakce a hláškám typu Literákovy "udělejte si to jak chcete a čtenářů se neptejte" podle mě většina lidí dospěla k názoru, že vás jejich názory moc nezajímají a nemá cenu je psát. Takže se nevymlouvejte na čtenáře, ta nulová reakce je z velké části vaše chyba. Pokud vám teda opravdu tolik vadí, o čemž nejsem dosud příliš přesvědčen.

    3. Co se týče ergonomie, mám dvě výhrady: nové ikonky jsou možná hezké, ale málo přehledné (to už taky hodně lidí kritizovalo, včetně mě) a v černé se ta titulní stránka nedá číst - přepnul jsem nakonec na šedou. Ale to je detail; chápu, že černá alternativa je Popelkou a že jste potřebovali jenom staromilcům zacpat ústa.

    4. Co mi ale hlavně vadí, je to, že opouštíte staré osvědčené koncepty z vlastních webů. Na staré Lupě to fungovalo tak, že pokud si dal člověk zobrazit nové příspěvky, tak je měl automaticky i vybrané (zaškrtnuté checkboxy), takže dole v seznamu viděl kontext v rámci daného threadu. To bylo naprosto geniální, ale vy jste to nejenom nepřidali do RS nového Roota, ale pokud vím, zmizelo to (pochopitelně) i z nové Lupy. Tohle mi prostě rozum nebere.