Hlavní navigace

Názor ke článku Legální Windows za pajdu? Máme. od mm - [9]: Všímáte si, že v poslední době aktivita agresivních...

  • 19. 5. 2008 12:19

    mm (neregistrovaný)

    [9]:
    Všímáte si, že v poslední době aktivita agresivních zastánců MS poměrně dost zesílila ?
    - plivání a výkřiky typu "Linugz zugz Windoz rulez" se začaly objevovat i na místech, kde to dříve bylo těžko představitelné (nejen na tomto serveru, ale dokonce třeba i na abclinuxu.cz)
    - do zpráviček na linuxových serverech se občas dostane dost tendenční příspěvek (zprávičky jsou do jisté míry závislé na příspěvcích čtenářů)
    - Zive.cz získalo vedle Waice dalšího Linuxobijce Sedláka, jehož články a výroky jsou tak demagogické a nenávistné, že Waic podle něj vypadá jako vzor objektivity

    Připočtěme k tomu pro zajímavost starou záležitost s MS reklamami na root.cz, což je obzvlášť humorná kauza. :-)

    Řekl bych, že právě zuří nějaká nová marketingová kampaň. O tom, že např. nejmenovaná česká pobočka platí "profesionální diskutéry" nepochybuji již delší dobu. Začínám si myslet i to, že některá média, závislá na příjmech z reklamy, jejímž zadavatelem je ona nejmenovaná pobočka, dostala pokyn k zesílení aktivity a k přitvrzení postojů :)
    Upřimně řečeno mám z těch profi diskutérů a různých sedláků docela srandu. Těžko říci, zda je rozumnější na ně nereagovat či jim některé bludy vyvracet. Asi to vyjde nastejno.