Hlavní navigace

Názor ke článku O Windows, Linuxu a hlavně o ničem z Windows 7 od Tomfi - U Microsoftu se mi líbí, že krásně aplikuje...

  • 13. 7. 2009 9:18

    Tomfi (neregistrovaný)

    U Microsoftu se mi líbí, že krásně aplikuje reklamu ještě před samotnou existencí prodejného produktu. Za těch pár let masírky už všichni věří, že to co v budoucnu koupí bude to nejlepší a v den začátku prodeje se hned všichni povalí do krámu... pokud ne, tak stále tu je psychologický efekt toho, že změnit názor je bolestnější než získat nový... a postavit názor na domněnce nebo reklamě a ne na zkušenosti? To už mozek nerozlišuje:) Prostě teď je ještě pořád období, kdy mohou pět chválu, popisovat dokonalost Vlastností a výbornost toho systému, protože vlastně nikdo nemůže odporovat, že to tak, po odladění posledních pár chybek těsně před prodejem, opravdu nebude.

    PS: tento příspěvek nebyl o kvalitách nebo nekvalitách W7, sám si myslím, že Vista byly takové beta k W7, které snad budou konečně tak funkční jako se psalo v reklamách o Vistách(schválně koukněte se na nějaký časopis z doby před, nebo těsně po vydání Vist...mnoho "novum" zůstalo stejných a ty reklamy vyvolávají úplně stejné "musthave" - vždy úplně žasnu, že popisují systém, který mám na svém počítači :D )... to že WV začali prodávat neodladěné, chybové a méně použitelné než jak propagovali byl jen trik jak si nechat vývoj W7 dopředu zaplatit.