Hlavní navigace

Názor ke článku Microsoft prodává Linux od Lael Ophir - [20-21] D.A.Tiger Ještě jednou: pokud nedovedete odlišit kritiku produktů...

  • 12. 2. 2008 12:14

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    [20-21] D.A.Tiger
    Ještě jednou: pokud nedovedete odlišit kritiku produktů od osobního napadání, je to problém vaší psychiky, nikoliv můj.

    Žádnou svatou válku proti open source nevedu. Naopak občas nějaký open source příležitostně používám. Ovšem když vidím, že něco nefunguje, mohu si dovolit to říci. U té vaší komunitě se kritika jakéhokoliv open source považuje za nepřípustnou, a místo toho se skuhrá, jak je ten svět špatný, když se produkty pořád nešíří a nešíří (i když jsou zadarmo). Když už si někdo dovolí napsat něco lehce kritického, uvádí to ve stylu "Linux miluji, ale.." a končí ve stylu "ale jinak je Linux stejně nejlepší, s Tuxem na věky". To proto, aby fanatici vašeho ražení omylem nesežrali zaživa jiného člena klubu :)

    [22] Seti
    D.A.Tiger je člověk, který napadá v diskuzi ostatní. Navíc vykazuje katastrofální technické neznalosti. Tím to pro mě začíná i končí.

    Problém s "ve windows je to lepší" je v tom, že je to často pravda. Argumenty hovoří jasně, a (ne)rozšíření těch kterých produktů také. Na vašem místě by mě spíš zajímalo, proč lidé open source alternativu neberou, než abych se plácal s kolegy po ramenou, jak jsme skvělí, a jak nám ten svět okolo nerozumí, a ten dokonalý open source nebere a nebere.