Hlavní navigace

Názor ke článku Používání otevřených standardů je potřeba uzákonit od Miloslav Ponkrác - [32] Nevím, nevím, tady přeci není ve hře...

  • 4. 10. 2007 16:23

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    [32] Nevím, nevím, tady přeci není ve hře žádný továrník, tady se bavíme pouze o fungování státu a státní správy. Nebo si snad myslíte, že stát si své státní věci nereguluje? Chcete snad říci, že stát si zákony nereguluje fungování policie, soudů, a nebo své státný správy, úřadů?

    Vy jste snad spasl z višně, ne? Jaké továrníky sem sakra pletete? Ať si ve firmách používají co chtějí, a ať si firmy s lidmi a zázakníky komunikují jak chtějí, pomocí jakýchkoli formátů - do toho přeci nikdo nehodlá zasahovat. Už to prosím nepijte ani zředěné.

    Státní správa tu není od toho, aby jí řídil trh a firmy - státní správa je jedna ze součástí státu a má jí řídit stát a občané, tak už se proboha vzapamatujte. Stejně tak jako ve svém domě si bude relevantní, když si věci bude řídit majitel domu, tak je naprosto přirozené, že státní záležitosti si spravuje stát sám a jeho občané - nikoli trh a firmy.

    Přestaňte sem prosím plést Marxe a dělat z toho agitku, když ani nechápete smysl věcí.