Hlavní navigace

Názor ke článku map1.eu - Vydána verze 0.4 od mkyral - Skvěle. Už jsem se bál, že se projekt...

  • 14. 5. 2013 7:33

    mkyral (neregistrovaný)

    Skvěle. Už jsem se bál, že se projekt někam vytratil. Naštěstí ne a mapa vypadá čím dál tím lépe. Mimo města je to přehledné, v městech už je taky ten zmatek menší. Ale stejně bych ty servisní cesty udělal ještě tenčí. Hlavně příjezdové cesty a obslužné komunikace na parkovišti bych nahradil jednou tenkou čárou. Určitě by to pomohlo přehlednosti.

    Líbí se mi značení plotů, ale pokud jich je na daném místě hodně (zahrady), tak bych je raději nekreslil. Viz ul. Havlíčkova: http://alpha.map1.eu/#zoom=15&lat=49.66822&lon=18.34735&layers=BTT

    Ad vrstevnice)
    Nejsou to jen vrstevnice, souvisí s tím i turistické značky po různých stranách cesty. Viz můj oblíbený skok u vrchu Ostružná: http://alpha.map1.eu/#zoom=15&lat=49.64138&lon=18.28856&layers=BTT

    Když se tak koukám, vrchol je trochu mimo vrstevnice. Co si pamatuji, polohu jsem zjistil z bodových polí. Takže je otázka, co je přesnější, jestli bodová pole, nebo vrstevnice. V každém případě to vypadá zvláštně, když je vrchol "mimo vrchol".

    Ad donation)
    přispěl bych, ale teď nás čeká rekonstrukce jádra v bytě, tak musím počkat jestli mi něco zůstane. Co třeba ten kickstarter jak tu někdo navrhoval?

    Ad dlaždice)
    jak moc by bylo složité, kdybych si chtěl vyrenderovat nějakou oblast ve větším přiblížení? A daly by se pak vyrenderované dlaždice někam poslat? Co třeba něco na způsob Seti@Home? Nainstaluji si nějakého klienta, ten si vyžádá oblast, tu vyrenderuje a pošle zpátky? Tohle mi přijde užitečnější než hledání mimozemšťanů ;-)