Hlavní navigace

Názor ke článku Temná Webová budoucnost od ilfirin - 12: To jo. Ale dovedu si představitm jak...

  • 10. 9. 2008 11:24

    ilfirin (neregistrovaný)

    12: To jo. Ale dovedu si představitm jak jednou bude místo pluginu Quake vyloženě plugin engine, nebo rovnou 3D ovladač a tramtaradá.

    Medicína apod. To jsou specializované věci. Spíš jsem měl namysli náš domácí desktop. Mixování a práci se zvukem si ve webovém prohlížeči také nedovedu představit. Ale to vše bude odsunuto na okraj zájmu pod pojmem specializace (s specializovat se bude i hardware pak).

    My například v práci máme software na zakázku, co má normálního klienta. Ale když se zamyslím - stejnak se většina práce (databáze) dělá na serveru... stačí udělat webové rozhraní a mám z toho webovku jak vyšitou. Pak stačí udělat službu veřejnou (náš systém vám bude spravoat firemní agendu, bude zálohovaný apod.) a můžu začít moderně podnikat.

    Já o budoucnost C++ prgramátora strach tedy mám. Bude stále potřeba k základním věcem, jako je databáze, samotný prohlížeč apod. Ale to bude pár projektů držený v rukou velkých firem (už je dnes vlastně). Jako programátor na volné voze budete potřebovat dělat cílové (a dle vize mé temné budoucnosti - Webové) aplikace.