Hlavní navigace

Názor ke článku RE: Proč uživatelé preferují webové emaily? od maker007 - Jak může někdo srovnávat webového klienta a aplikaci...

  • 19. 2. 2012 15:08

    maker007 (neregistrovaný)

    Jak může někdo srovnávat webového klienta a aplikaci přímo v počítači? Vždyť to je co se komfortu práce týče úplně někde jinde. Svůj počítač mám sebou neustále, nevidím důvod proč bych migroval na několika PC. Už jen proto, že jsem zvyklí na své nastavení a na své klávesové zkratky. Kdykoliv si musím sednout jinam je to pro mě utrpení.
    Navíc neustále potřebuji mít přístup i ke starým mailům. Připojení k Internetu není zrovna vždy dostupné (zvlášť v cizině) takže offline cache je neocenitelný pomocník. S webovým rozhraním jsem v .... Pokud chci podepisovat maily, tak je to vůbec konec. To žádný webový klient neumí a z principu ani nemůže (nebo by jste svěřili svůj privátní klíč nějakému webmailu?).
    Takže webový klient slouží jako nouzovka v případě, že už opravdu musím z cizího počítače ale na seriozní práci to je nepoužitelné. I když v poslední době udělali weboví klienti velký pokrok tak co do rozsahu funkčnost a komfortu práce se lokálním klientům nikdy nevyrovnají.