Hlavní navigace

Názor ke článku To nevymyslíš od D.A.Tiger - [57] for Liberal oponent : Mňo hned je mi...

  • 16. 1. 2008 20:19

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [57] for Liberal oponent :

    Mňo hned je mi to jasnější. Asi jste mi otevřel oči :D.

    Můžete být docela v klidu, 16 my bylo, poruchu psaní opravdu mám, musíte-li to vědět. Je my však jasné proč má vaše argumentace takovou úroveň jakou má (tedy hodně bídnou :) ), když se zabýváte více slovy a chybami v nich, než jejich smyslem. Evidentně (pro změnu zas vy) trpíte poruchou čtení, když vám nedochází jak smysl toho co čtete i tehdy, když vám to člověk sebe líp vysvětlí.

    Je docela jedno jak dlouho jsou Apalačské hory na světě. Důležitější je spíš to, že používat jako směrodatný argument, dokument 4 roky starý (a ještě navíc předběžnou zprávu) je prostě známkou blbosti - jednak proto, že o tom ta diskuze není, jednak proto, že Linux se vyvíjí hodně rychle, no, a nakonec proto, že jste byl upozorněn na to, že je mi to putna. O tom, že Linuxové aplikace jsou velmi portabilní do ostatních UNIXových se všeobecně ví a i mé zkušenosti to dosvědčují (zpravuji stanice se Solarisem pod Linuxovým serverem, a portace Linuxových aplikací je opravdu bezproblémová (nicméně Solaris má dost slušnou SVOU VLASTNÍ aplikační základnu - na rozdíl od Interixu), bez ohledu na vaše kecy a to je to, co vidím jako nejdůležitější).

    Vy jste jak zaseknutej kafemlejnek, že? Mí kolegové (někteří z nich i Win Admini, já pouze administruji Linuxový - Unixový systém) jsou úplně stejného názoru. Na to vemte jed. Fakt bych chtěl mít vaši schopnost, prezentovat vlastní hloupost jako přednost a vědomosti.

    Slyšel jste někdy o paralelních systémech? Virtualních strojích? Víte vy vůbec co to je? Říká vám něco projekty jako je Wmware, nebo Dosemu? Mám ten dobrý pocit, že moc ne, jestli vůbec. Z toho co jste napsal před chvíli je absolutně jasné, ten komu to nedochází jste vy sám.

    Takže já vám to vysvětlím laicky jak malému : SFU nedělá nic jiného, než, že se postará o to, aby na jednom počítači mohly běžet dva operační systémi. Nezaměňujte laskavě (pokud nechcete další tapety) speciální kernel móde (vy jste talent) s protected režimem, pod kterým běží každé jádro - měl by jste si pořádně přečíst ty dokumenty, na které jste sám odkazoval. O protected režimu není v souvislosti s SFU ani slovo. Oním specialním režimem, je to co se dá nazvat právě tím virtualním strojem. Kdyby SFU spouštělo aplikace (ne jádro!!!) do protected režimu, v životě by POSIXem neprošla.

    Interix je plnohodnotné unixové jádro se vším co k tomu patří. Pro svůj běh Widle na nic nepotřebuje. Má ještě cenu vás odkazovat na Weby? Mám ten pocit, že neumíte číst česky ani tolik, co já anglicky.

    Kdyby se s vámi dala vést normální diskuze, mohly bychom zde debatovat o jádru. Ale k tomu jsem se již vyjadřoval v souvislosti s vámi mockrát. Vy se se mnou nebavíte. Vy mě bavíte (a zadarmo - ne každému se poštěstí mít svého osobního šaška:). A to je rozdíl.

    Wine je beta? Fakt? A co třeba toto: Wine 0.9.53 Released
    NAUČTE SE ČÍST ;D ;D
    Jinak to co jste řekl je zas jen snůška vašich obvyklých keců. Pořád tvrdíte, že Wine dělá z Linuxu Windows (a nepotřebuji k ničemu jádro windows, SFU potřebuje Interix.). O tom, že je funkčně na vyšší úrovni prostě nepochybuji, už jen proto, že Win aplikace se dají díky WineLib plně portovat do Linuxu (tedy lze jich spustit potom bez wine, pouze stačí mít rt knihovnu). Aplikace pro SFU nelze do čistých Widlí portovat nijak (ani s pomocí rt).