Hlavní navigace

Názor ke článku To nevymyslíš od D.A.Tiger - [52 - 53] LO to byla skutečná obdivuhodná přednáška....

  • 16. 1. 2008 17:52

    D.A.Tiger (neregistrovaný)

    [52 - 53]
    LO to byla skutečná obdivuhodná přednáška. A velmi zábavná ;)

    Ještě než se pustím do protiargumentace, chtěl bych vás upozornit, že po mém ukončení ZŠ., nebo jiných mých probléméch, je vám docela hovno. Protože máte svých vlastních problémů dosti, tak si laskavě nechte své spekulace o mé osobě pro sebe a snažte se bavit trochu na bilaterální úrovni (pokud to vůbec dovedete).

    Úsměvné co všechno nevymyslíte. Nevím proč bych měl hledat novější dokumenty, abych podpořil vaše nesmysly. Už na začátku jsem vás upozornil, že se odmítám bavit o tom zda je Linux kopatibilní s normou POSIX, nebo ne, a odůvodnil jsem to v [45] (což jste si přebral zase po svém - to je sice vaše věc, nicméně to o vás něco vypovídá). Celou dobu se tady tím vaším zcestným argumentem oháníte (a podporujete to dokumentem, starým jak Apalčské hory), bez ohledu na výše uvedené a bez ohledu na to, zda to vůbec bylo předmětem diskuze. Takže znovu : Bavíme se o tom, zda je možno považovat Windows za UNIXOvý systém, nebo ne. Já jsem přesvědčen o tom, že ne.

    A teď o tom API. Milý Lo, je až obdivuhodné jakým způsobem dokážete vyplodit jeden nesmysl za druhým. Už jen proto, že jak na Wiki, tak na Webu je uvedeno, že Interix je samostatný systém - jádro, a z ostatního vyplívá že ono UNIXové API o kterém tu neustále žvaníte poskytuje právě Interix. Ve vaší sáhodlouhé přednášce jste zatím neřekl nic co by toto vyvrátilo. Celou věc podporují i nejrůznější zmínky o specialní režimu jádra jakmile se dostane ke slovu SFU.

    Celá věc je až takhle jednoduchá : Při pokusu o spuštění aplikace pro Interix, API Windovs vyvolá SFU, která vytvoří
    podmínky pro spuštění Interixu a ten aplikaci nakonec spustí a obslouží pomocí svého vlastního API. No a nepotřeboval jsem to tolik okecávat. V Micro$oftu asi platí za počet napsaných odstavců, že.

    Dokonce si ani neuvědomujete důsledky toho co tu říkáte. Vy vlastně tvrdíte, že Linux se díky projektu Wine (www.winehq.org) - který je mnohem starší než SFU - Intrix - automaticky Widlemi, protože taktéž (i když to řeší na trochu jiné úrovni) poskytuje winAPI. A to dokonce tak, že zhruba 80% win aplikací přeložených pod WineAPI je schopno pracovat jako NATIVNÍ Linuxová aplkace. Pokud jsem dobře četl, Interix takovou možnost pro Widle neposkytuje vůbec.

    Takže si nechte své soudy. Zatím se my vy sám jevíte jako nehorázný blb, na jehož účet se dobře bavím.