Hlavní navigace

Tomas M - Témata označená nálepkou Podnikání

  • Užijte si rootnutý telefon na max

    Asi před dvěma měsíci jsem psal o novém mobilu Xperia Mini Pro, který jsem si pořídil. Jde o malinký mobil s hardwarovou vysouvací klávesnicí, obrázek napoví: Po dvou měsících můžu směle prohlásit, že se mi podařilo vyladit telefon k dokonalosti a jsem naprosto spokojený. Ovšem nebylo to jen tak, a o své zkušenosti se tu podělím. Základem je rootnutí telefonu, které ovšem rozebírat nebudu, dám se rovnou k aplikacím které root využívají.
    20. 7. 2012 13:32 (aktualizováno)
  • Snadný prachy s mojeID

    V komentářích k minulému příspěvku jsem byl kritizován za názor, že se na internetu válí snadný prachy. Jisté hlasy dokonce namítaly, že nic jako snadný prachy ani neexistuje. Dnes se tedy s vámi podělím o jeden konkrétní příklad, jak na internetu ke snadným penězům přijít, a to konkrétně díky mojeID.
    25. 6. 2011 11:02 (aktualizováno)
  • Peníze dělají peníze, i bez peněz

    V předchozím blog postu jsem radil začínajícím podnikatelům, aby se vyvarovali používání podnikatelských peněz pro osobní účely, jako je nakupování aut a domů, a plození potomstva. Naopak je nezbytně nutné drtivou většinu peněz z podnikání vracet zpět do podnikání, což umožní rychlejší růst a v důsledku víc peněz pro osobní spotřebu.
    17. 6. 2011 12:36 (aktualizováno)
  • Jak se dělá byznis

    Už během studií na vysoké škole jsem založil firmu a začal jsem, tak jako i několik mých dalších kamarádů, vydělávat vlastní peníze. Podnikat během studií bylo výhodné i kvůli sociálnímu a zdravotnímu pojištění, které platil za mě (jakožto podnikajícího studenta) stát. Někteří z mých kamarádů byli mnohem úspěšnější než já, někteří mnohem méně, ale ve výsledku jsme měli všichni to samé – nic…
    6. 6. 2011 19:08 (aktualizováno)