Hlavní navigace

Názor ke článku BSA opět posílá singapurský spam, hoďte ho do koše od Tom - Na pana Hlaváče bych měl jenom jeden dotaz:...

  • 29. 4. 2011 8:59

    Tom (neregistrovaný)

    Na pana Hlaváče bych měl jenom jeden dotaz: "Už jste zaplatili odškodnění cca 300 000,- Kč firmě DIGISYS a soudní výlohy České republice, k čemuž jste byli odsouzeni?!"

    Pan Hlaváč se vymlouvá, že o případu nic neví, přitom když napíšu do Googlu "digisys + bsa", tak mi vyjede rovnou celý stoh informací včetně dokumentů od soudu.

    Další jeho naprosto trapná výmluva, že dnešní BSA se zrušenou BSA ČR prý nemá "nic společného", přitom je to stejná organizace, za kterou stojí stejní lidé.

    BSA a Hlaváč by se měli stydět!!! Normální člověk nebo firma, když už je soudem za něco odsouzený, tak to zaplatí nebo pokud na to má povahu, tak raději zaleze a dělá mrtvého brouka. Pokud začně vyvíjet aktivity znovu, tak alespoň pod jiným jménem!!!

    BSA je jediná arogantní organizace, která za své aktivity odsouzená sice byla, rozsudku se vyhýbá a je v podstatě "na útěku před zákonem" ale dál všude drze vystupuje a ještě dělá kampaně...