Hlavní navigace

Názor ke článku Jak evoluuje elektronický čtenář aneb pravdivá zpověď ročního uživatele od belzebub - [38] Myslim ze si moc nerozumime - ano, spousta...

  • 30. 4. 2010 2:27

    belzebub (neregistrovaný)

    [38]
    Myslim ze si moc nerozumime - ano, spousta dat je archivovana na netu "naveky" - ale co je "naveky"? Internet neexistuje tak dlouho aby to melo nejaky skutecny vyznam - ve skutecnosti je to vesmes maximalne 10-15 let.

    A i tak - pokud to nejsou opravdu hodne oblibena data, zapadnou snadno. Navic to ze si to muzu kdykoliv stahnout znovu treba z amazonu je sice hezke, ale myslim ze nikdo nemuze vedet jestli za 20 let vubec bude nejaky amazon, nebo dokonce jestli vubec bude nejaky internet :) - uznavam ze to dost prehanim, ale proste pokud se bavime o desitkach (nebo i stovkach) let, prijde mi kniha vyrazne odolnejsi :)

    Opravdu nevim co bude za 20 let - ale az pujdete v postkatastroficke budoucnosti kolem moji zemljanky, kde se budu valet v trave a cist si skutecnou knizku, zatimco vy budete mit jenom nejakou bezcennou plastikovou vecicku, muzeme v nasi diskusi pokracovat :)