Hlavní navigace

...a ted něco pro fanoušky Foursquare

29. 3. 2010 20:43 Martin Hassman

Pokud holdujete Foursquare (co je to, proč to používat; klíčová slova: sociální síť, rozšířená realita), nejspíš vás zaujme, že se blíží mezinárodní Foursquare day. Jeho českou variantu připravujeme s Matesolou.

O co se jedná

Chcete osobně potkat uživatele Foursquare, které znáte jen virtuálně? Chcete dostat odznáček Swarm, k jehož získání je zapotřebí sraz 50 uživatelů na jednom místě? A chcete se dozvědět o Foursquare něco, co ještě nevíte?

Pokud zní vaše odpověď ano, tak byste si tuhle akci neměli nechat ujít. Přijďte 15. dubna do restaurace COMO na Václavském náměstí v Praze. Scházet se můžete od 16.00. Doufáme, že do 17.00 dorazí potřebných 50 lidí k získání odznáčku Swarm. Vyplatí se přijít včas, protože prvních 50 účastníků dostane na památku malý dáreček.

Během srazu budu mít krátkou přednášku „Vše co jste kdy chtěli o Foursquare vědět a báli jste se zeptat“, během které se dozvíte i něco nového (aspoň doufám).

Přihlášení a další informace

Více se o srazu dozvíte z oficiálních stránek celosvětového Foursquare day. K účasti se můžete přihlásit na Facebookuna Twitteru.

Pokud si účast na srazu chcete zadat jako Foursquare TODO, běžte na COMO venue a u záznamu „Prijdte sem 15. dubna od 16.00 oslavit Foursquare Day“ zvolte „Add as To Do“ jako je to na obrázku:

S vámi, co přijdete, se s Matesolou těšíme na viděnou.

Sdílet