Hlavní navigace

SMSky od operátora na novou SIM kartu

24. 5. 2014 7:07 (aktualizováno) Pavel Chalupa

(aktualizace 28.2. – 22hod.) Člověk by si řekl, že stačí zajít na pobočku Vodafone a požádat mladé slečny, aby odstranily chybu v systému a bude to v pořádku.

Už je to neúnosné a musel jsem na Vodafone dát písemnou žádost, aby s tím něco dělali. Osmileté dceři chodí neustále opakované upomínky s nesmyslným dluhem, který patří někomu jinému. SIM kartu jsem zakoupil jako novou nepoužitou v originálním obalu a tohle se děje už několik měsíců.

Máte někdo taky takové zkušenosti?

Kdybych tam osobně již nebyl a třeba tam jen volal, tak neřeknu. Jenže já tam ještě osobně cvakal heslo do samoobsluhy, aby si paní/slečna ověřila, že to číslo mi skutečně patří. Ještě chtěla jiné číslo, moje soukromé, se kterým je u Vodafone spojeno jméno i adresa. Asi aby oznámení o dluhu měla kam poslat v papírové podobě, když na dcery SIM kartu neměla žádný kontakt – anonymní SIM :-)

V pondělí dopoledne se tam s tímhle dopisem staví manželka, tak uvidíme, jestli s tím konečně někdo něco udělá.

 

Update 24.2. – 18:50

Asi v 15:30 jsem byl na pobočce Vodafone. No to je fofr, když se udělá mediální humbuk. Uvidíme jestli někdy v budoucnu nezačnou ty smsky chodit znovu :-)

Update 28.2. – 16:30

Tak nevím, v celém tom řetězci lidí, kteří to řeší, není jediný, který by to ohlídal a dotáhl věc do konce. Povedlo se to až na podruhé, když jim člověk šlape na paty a řeší to písemně a zároveň je to v médiích jako negativní** reklama. Jedině za těchto okolností z těchto korporací něco dostanete, jinak na vás kašlou. Ta místní pobočka je v tom asi nevinně, tohle je chyba někde hodně vysoko ve Vodafone.

** negativní reklama je špatný pojem, reklama je jen jedna: Když se o vás mluví. Vodafone to má zadarmo na titulce rootu a třeba si myslí, že je chci poškodit… já jen dělám reklamu zadarmo, stejně jako na kregion.cz :-)

Závěr: 28.2. – 22:03

Vydělali na tomhle blogovém zápisku všichni a všichni to měli zadarmo.

1. čtenáři – mají zadarmo o zábavu postaráno

2. root.cz – má zdarma obsah a větší návštěvnost

3. Vodafone – má zdarma reklamu, mluví se o něm

4. kregion.cz – taky obsah a téma zdarma – zvyšuje to návštěvnost

5. …a nakonec já – mám zdarma 6 měsíců 6×60minut volání pro dceru zdarma a Vodafone to ve skutečnosti nic nestojí

Na něco jsem zapomněl? Asi jo, počítačový hry nehraju, tohle všechno je moje hra ;)

Sdílet